Език
BG
Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
  • RON
  • TRY

14 дни право на връщане

 

 

МОЛЯ, ВНИМАТЕЛНО ПРОЧЕТЕТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ, ПРЕДИ ДА ПОИСКАТЕ РЕКЛАМАЦИЯ!          


 

ВНИМАНИЕ!

Моля, имайте предвид, че не можете да използвате стоки, които сте получили, преди да решите да се откажете от покупката. Правото на отказ съществува, за да позволи на клиентът да разгледа стоката по същия начин, както го прави в магазин, а не за да го използва безплатно в продължение на 14 дни.

 

Уведомяваме Ви, съгласно законодателството, клиентът има право да се откаже от закупената стока без да дължи неустойка и без да посочва причина до 14 дни от датата на получаване, само да са спазени условията за връщане на стоки, този срок важи за всички стоки закупени от Smollpi.com

 

Този „период на размисъл“ изтича 14 дни след получаването на стоките. Ако този период изтича през неработен ден, срокът се удължава до следващия работен ден.

 

      Ако стоката бъде върната в гаранционният период след 14 дневният срок от датата на получаване, тя може да бъде само заменена или поправена в рамките на един месец (30 дни). Ако в този период от един месец (30 дни) стоката не бъде заменена с нова или не бъде поправена от оторизиран сервиз или от търговеца, търговецът се задължава да възстанови част от сумата или цялата сума на потребителя според условията за връщане на стоки.

 

В КАКЪВ ВИД ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ СТОКАТА.

Когато се връща стоката, трябва да не е употребявана и да е в оригиналната си опаковка, само в случаите когато стоката няма такава. Потребителят е длъжен да спазва разпоредбите на чл. 55, ал. 1 от ЗЗП да съхранява получените стоки и да запази тяхното качество и безопасност до връщането при търговеца или до склад на Smollpi.com, за това къде да бъде върната стоката, клиента ще бъде уведомен предварително. Клиентът е длъжен да не наруши търговският вид на стоката, при нейното връщане, например: ( следи от износване, драскотини, електрическа повреда, без документи които я съпровождат, нарушена цялостна опаковка, подлагани на пране или химическа обработка дрехи, носени дрехи, гладени дрехи, липсващи елементи на стоката, аксесоари, части, скъсана, изцапана с петна, липсващи етикети и всичко останало което не отговаря на оригиналният вид на стоката, такава каквато е получил клиента ).

 

КОИ СТОКИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ВЪРНАТ.

1. Стоки, изработени по поръчка или явно персонализирани ( например дреха ушита по поръчка ).

2. Стоки, свързани с козметиката.

3. Стоки, свързани с дестки играчки, които могат да бъдат лесно повредени.

4. Стоки, които са свързани с домашни любимци.

5. Стоки, които са употребявани, като: бански - долнище и горнище, бикини, слипове, чорапи и други подобни.

 

УДОБСТВО.

По желание на Клиента, може цялата сума или част от сумата да се превърне в точки, които точки му се запазват в профила и може да се възползва по всяко време да добави към друга сума при покупки на стоки или да закупи други стоки с тези точки, по този начин клиентът и екипа на Smollpi.com се улесняват в процедурите, връщане на пари и даване на пари в настояще и бъдеще време.

Молим клиентът да ни уведоми като попълни полетата: ( Сума превърната в точки ) - ( Искам за цялата сумата точки ) и ( Част от сумата за точки ) и ( Опиши точно каква сума искаш за точки )  във формуляра връщане на стока

 

Ако върнатата стока не отговаря на условията за връщане, след като е направен оглед и е дадена доказуема оценка на щетите, Smollpi.com запазва правото си да върне обратно стоката на клиента или да я задържи без да му възстанови цялата сума или част от нея, за което изрично ще бъде уведомен клиента, като в случая си запазваме правото да върнем стоката без предупреждение, като в този случай, ( куриерската такса ) за връщане на стока към клиент е за негова сметка.

 

След изтичане на 14 дневният срок за връщане, стоката може да се върне само ако има гаранционен период, удостоверена с гаранционен документ и клиента го притежава, като са спазени условията за връщане на стоки, този срок важи за всички закупени стоки от Smollpi.com с гаранция.

 

ПРИ ВЪРНАТА СТОКА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА.

Възстановяване на цялата сума или част от нея, съгласно законното право, при връщане на стока, е в рамките на 30 (тридесет) дни при плащане с EasyPay, ePay.bg, кредитна, дебитна карта или банков превод и 15 дни за получаване на сума, като пощенски паричен превод в офис на куриер. Ние, екипа на Smollpi.com се задължаваме да Ви възстановим цялата сума или част от нея на посочената от Вас сметка или в офис на куриер, за максимален кратък срок от датата на връщане на стоката.

Разходи за транспорт ( куриесрка такса ) за връщане на стока до 14 дни и след този период е за сметка на клиента, само ако не е упоменато изрично в товарителница, че таксата е безплатна за клиента. 

След преглед и тест пред куриер, разходите за транспорта (куриерска такса ) за отказана стока, е за сметка на клиента, само в случая ако не е упоменато изрично в товарителницата, че куриерската такса за връщане на стока е безплатна за клиента.

 

 

ПО - ДОЛУ СЕ НАМИРАТ ФОРМУЛЯРИТЕ, ЧРЕЗ КОИТО МОЖЕТЕ ДА ПОИСКАТЕ РЕКЛАМАЦИЯ ЗА:

 

-  ФОРМУЛЯР ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

-  ФОРМУЛЯР ЗАМЯНА НА СТОКА

-  ФОРМУЛЯР ПОПРАВКА НА СТОКА

-  ФОРМУЛЯР РЕКЛАМАЦИЯ ОПАКОВКА ЗА ПОДАРЪК

 

 


 

 

Формуляр връщане на стока

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ПОПЪЛНИТЕ ФОРМУЛЯРА!


 

Моля, върнете стоката, с всички документи, които я съпровождат и във вид в който сте я получили, за да Ви възстановим сумата.

Моля, попълнете ФОРМУЛЯРА ПО-ДОЛУ, за да получите ОВС (Оторизация за връщане на стока), проследяващ номер на товарителницата.

 

ВАЖНО!!!  НЕ връщайте стоките предварително на куриер, преди да получите от НАС - ОВС (Оторизация за връщане на стока), проследяващ номер на товарителница.

Първо попълнете формуляра и изчакайте от НАС да получите Е-mail с проследяващ номер на товарителница, с който можете да върнете стоката.

 

След като сме получили стоката за връщане и внимателно бъде прегледана от екипът на Smollpi.com и се установи, че всичко е спазено като условия за връщане, екипът на Smollpi.com приема стоката. След като сме приели стоката, ние ще се свържем с Вас, възможно най-скоро, за да Ви потвърдим, че сме получили стоката във вида в който е уточнен в условията.

 

Ако върнатата стока не отговаря на условията за връщане, след като е направен оглед и е дадена оценка на щетите, Smollpi.com запазва правото си да върне обратно стоката на клиента без да му възстанови цялата сума или частично да му бъде възстановена, за което изрично ще бъде уведомен клиента, като в случая си запазваме правото да върнем стоката без предупреждение!

 

Когато се връща стоката, трябва да не е употребявана и да е в оригиналната си опаковка, само в случаите когато стоката няма такава. Потребителят е длъжен да спазва разпоредбите на чл. 55, ал. 1 от ЗЗП да съхранява получените стоки и да запази тяхното качество и безопасност до връщането при търговеца. Клиентът е длъжен да не наруши търговският вид на стоката, при нейното връщане към търговеца, например: ( следи от износване, драскотини, токов удар, без документи които я съпровождат, нарушена цялостна опаковка, подлагани на пране или химическа обработка дрехи, носени дрехи, гладени дрехи, липсващи елементи на стоката, аксесоари, части, скъсана, изцапана с петна, липсващи етикети и всичко останало което не отговаря на оригиналният вид на стоката, такава каквато е получил клиента ).

 

УДОБСТВО.

По желание на Клиента, може цялата сума или част от сумата да се превърне в точки, които точки му се запазват в профила и може да се възползва по всяко време да добави към друга сума при покупки на стоки или да закупи други стоки с тези точки, по този начин клиентът и екипа на Smollpi.com се улесняват в процедурите, връщане на пари и даване на пари в настояще и бъдеще време.

Молим клиента да ни уведоми като попълни полетата - ( Сума превърната в точки ) - ( Искам за цялата сумата точки ) и ( Част от сумата за точки ) и ( Опиши точно каква сума искаш за точки )  във формуляра по-долу.

 

Клиента може да поиска да му бъде възстановена сумата, като в случая може да попълни полетата - ( Начин за връщане на сума ) и ( Опиши конкретно как да получиш сумата ) във формуляра по-долу.

 

Възстановяване на сумата, съгласно законното право, при връщане на стока, е в рамките на 30 (тридесет) дни при плащане с EasyPay, ePay.bg, кредитна, дебитна карта или банков превод и 15 дни за получаване на сума, като пощенски паричен превод в офис на куриер. Ние, екипа на Smollpi.com се задължаваме да Ви възстановим цялата сума или част от нея на посочената от Вас сметка, или в офис на куриер, за максимално кратък срок от датата на връщане на стоката.

Разходи за транспорт, в случай за връщане, ( куриерска такса ) се заплаща от клиента, само ако не е упоменато изрично в товарителницата, че таксата е безплатна за клиента. 

 

След преглед и тест при куриер, разходите за транспорта (куриерска такса ) за отказана стока, е за сметка на клиента, само в случая ако не е упоменато изрично в товарителницата, че куриерската такса за връщане на стока е безплатна за клиента.

 

За да можете да върнете стока по-лесно е желателно да влезете в акаунта си, ако сте регистриран. Ако не сте регистриран и сте гост, ще трябва да изискаме допълнителна информация, за това Ви препоръчваме, за Ваше удобство и за удобството на екипа на Smollpi.com да се регистрирате. Какво получавате когато се регистрирате, виж ТУК.

 

Вие сте регистриран, тогава влезте в акаунта си и копирайте номера на поръчката и го въведете в полето на формуляра - ( Моите поръчки / Номер на поръчка - ID ).

Ако сте гост, Вие сте без регистрация, номера на поръчката е на документа-товарителница който сте получили, когато сте взели стоката, в този случай вижте в товарителницата кой е номера на товарителницата и го въведете в поле - ( № на товарителница ) във формуляра по-долу. Ако не сте запазили товарителницата и нямате никаква информация за стоката, ние ще изискаме допълнителна информация от Вас.

 

Препоръчваме Ви, документа-товарителница да го запазите до 14 дневният срок за връщане и ако е възможно и за по-дълъг период, за да можете да ни предоставите номера на товарителница когато искате да върнете стока след 14 дневният период за връщане. Уведомяваме Ви, че след 14 дневният период, важи само гаранционният срок на стоката, ако има такъв.

 

Ще е необходимо да ни предоставите цялата информация която се намира в полетата маркирани със * на формуляра, тези полета са задължителни, така и другите полета са препоръчителни да попълните, за по-голямо улеснение за Вас и за нас екипа на Smollpi.com

 

Уведомяваме Ви, съгласно законодателството, клиентът има право да се откаже от закупената стока без да дължи неустойка и без да посочва причина до 14 дни от датата на получаване, само да са спазени условията за връщане на стоки, като този срок важи за всички стоки закупени от Smollpi.com

След този срок, стоката може да се върне само ако има гаранционен период, удостоверена с гаранционен документ и Вие го притежавате. В какъв вид трябва да се върне стоката за връщане, виж ТУК.

 


 

 

Формуляр замяна на стока

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ПОПЪЛНИТЕ ФОРМУЛЯРА!


 

Моля, върнете стоката за замяна, с всички документи, които я съпровождат и във вид в който сте я получили, за да Ви я възстановим с нова или друга стока по Ваш избор.

Моля, попълнете ФОРМУЛЯРА ПО-ДОЛУ, за да получите ОЗС (Оторизация за замяна на стока), проследяващ номер на товарителница.

 

ВАЖНО!!!  НЕ връщайте стоките за замяна предварително на куриер, преди да получите от НАС - ОЗС (Оторизация за замяна на стока), проследяващ номер на товарителницата.

Първо попълнете формуляра и изчакайте от НАС да получите Е-mail с проследяващ номер на товарителницата, с който можете да замените стоката.

 

След като сме получили стоката за замяна и е внимателно прегледана от екипът на Smollpi.com и се установи, че всичко е спазено като условия за връщане, екипът на Smollpi.com приема стоката. След като сме приели стоката, ние ще се свържем с Вас, възможно най-скоро, за да Ви потвърдим, че сме получили стоката във вида в който е уточнен в условията.

 

Ако върнатата стока не отговаря на условията за замяна, след като е направен оглед и е дадена оценка на щетите, Smollpi.com запазва правото си да върне обратно стоката на клиента без да я замени с друга стока и без да му възстанови цялата сума или частично да му бъде възстановена, за което изрично ще бъде уведомен клиента, като в случая си запазваме правото да върнем стоката без предупреждение! След като всичко е уточнено, ние екипът на Smollpi.com се заемаме с процедурата за връщане на върната стока или за замяна на върната стока или възстановяване на цялата сума или на част от сумата след експертен оглед от екипа на Smollpi.com

 

Стоката когато се връща за замяна, трябва да не е употребявана и да е в оригиналната си опаковка, само в случаите когато стоката няма такава. Потребителят е длъжен да спазва разпоредбите на чл. 55, ал. 1 от ЗЗП да съхранява получените стоки и да запази тяхното качество и безопасност до връщането при търговеца. Клиентът е длъжен да не наруши търговският вид на стоката, при нейното връщане към търговеца, например: ( следи от износване, драскотини, токов удар, без документи които я съпровождат, нарушена цялостна опаковка, подлагани на пране или химическа обработка дрехи, носени дрехи, гладени дрехи, липсващи елементи на стоката, аксесоари, части, скъсана, изцапана с петна, липсващи етикети и всичко останало което не отговаря на оригиналният вид на стоката, такава каквато е получил клиента ).

 

Избора следва: нова поръчка с по-голяма или по-малка себестойност от върнатата стока, като в случаите: ако стоката е по-скъпа, клиентът заплаща само разликата от себестойността на върнатата стока с нова. Не се заплаща, ако стоката е със същата себестойност.

 

УДОБСТВО.

Ако новата закупена стока е по-евтина от върнатата стока, клиентът може по негов избор да превърне оставащата сума в точки, които точки му се запазват в профила и може да се възползва по всяко време да добави към друга сума при покупки на стоки или да закупи други стоки с тези точки, по този начин клиента и екипа на Smollpi.com се улесняват в процедурите, връщане на пари и даване на пари в настояще и бъдеще време.

Молим клиента при този избор, да ни уведоми като избере с ДА или НЕ - ( Оставаща сума, превърната в ТОЧКИ * ) това поле е задължително във формуляра по-долу.

 

Клиентът може да поиска да му бъде възстановена оставащата сума от разликата, като в случая може да попълни полетата - ( Начин за връщане на оставаща сума ) и ( Опиши конкретно как да получиш сумата ) във формуляра по-долу. 

 

1. Уведомяваме Ви, че законното право, при връщане на стока или замяна на стока за възстановяване на сумата ще бъде върната в рамките на 30 (тридесет) дни от връщането или замяната на стоката. Екипът на Smollpi.com се задължава да възстанови разликата от оставащата сума при по-ниската стойност на новата стока от по-високата стойност на върнатата стока на клиента, възможно най-бързо в рамките на дни от получаване на стоката от клиента в склад на производител, търговец или в склад на Smollpi.com

 

2. Възстановяване на сумата, съгласно законното право, при връщане на стока, е в рамките на 30 (тридесет) дни при плащане с EasyPay, ePay.bg, кредитна, дебитна карта или банков превод и 15 дни за получаване на сума, като пощенски паричен превод в офис на куриер. Ние, екипа на Smollpi.com се задължаваме да Ви възстановим цялата сума или част от нея на посочената от Вас сметка или в офис на куриер, за максимално кратък срок от датата на връщане на стоката.

 

Разходи за транспорт в случая за замяна, ( куриерска такса ) се заплаща от клиента, само ако не е упоменато изрично в товарителницата, че таксата е безплатна за клиента. 

 

След преглед и тест пред куриер, разходите за транспорта (куриерска такса ) за отказана стока, е за сметка на клиента, само в случая ако не е упоменато изрично в товарителницата, че куриерската такса за връщане на стока е безплатна за клиента.

 

За да можете да замените стока по-лесно, е желателно да влезете в акаунта си, ако сте регистриран. Ако не сте регистриран и сте гост, ще трябва да изискаме допълнителна информация, за това Ви препоръчваме, за Ваше удобство и за удобството на екипа на Smollpi.com да се регистрирате. Какво получавате когато се регистрирате, виж ТУК.

 

Вие сте регистриран, тогава влезте в акаунта си и копирайте номера на поръчката и го въведете в полето на формуляра - ( Моите поръчки / Номер на поръчка - ID ).

Ако сте гост, Вие сте без регистрация, номера на поръчката е на документа-товарителница който сте получили, когато сте взели стоката, в този случай вижте в товарителницата кой е номера на товарителницата и го въведете в поле - ( № на товарителница ) във формуляра по-долу. Ако не сте запазили товарителницата и нямате никаква информация за стоката, ние ще изискаме допълнителна информация от Вас.

 

Препоръчваме Ви, документа-товарителница да го запазите до 14 дневният срок за връщане и ако е възможно и за по-дълъг период, за да можете да ни предоставите номера на товарителницата, когато искате да замените стока след 14 дневният период за връщане, след този период важи само гаранционният срок на стоката, ако има такъв.

 

Ще е необходимо да ни предоставите цялата информация ,която се намира в полетата маркирани със * на формуляра, тези полета са задължителни, така и другите полета са препоръчителни да попълните, за по-голямо улеснение за Вас и за нас екипа на Smollpi.com

 

Уведомяваме Ви, съгласно законодателството, клиентът има право да се откаже от закупената стока без да дължи неустойка и без да посочва причина до 14 дни от датата на получаване, само да са спазени условията за връщане на стоки, като този срок важи за всички стоки закупени от Smollpi.com 

След този срок стоката може да се замени само ако има гаранционен период, удостоверена с гаранционен документ и Вие го притежавате. В какъв вид трябва да се върне стоката за връщане, виж ТУК.

 


 

 

Формуляр поправка на стока

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ПОПЪЛНИТЕ ФОРМУЛЯРА!


 

Моля, върнете стоката за поправка, с гаранционната карта и всички документи, които я съпровождат и във вид, в който сте я получили, за да Ви я поправим или заменим с нова от същата серия.

Моля, попълнете ФОРМУЛЯРА ПО-ДОЛУ, за да получите ОПС (Оторизация за поправка на стока), проследяващ номер на товарителница.

 

ВАЖНО!!!  НЕ връщайте стоките за поправка предварително на куриер или на оторизиран сервиз, преди да получите от НАС - ОПС (Оторизация за поправка на стока), проследяващ номер на товарителница.

 

Първо попълнете формуляра и изчакайте от НАС да получите Е-mail с проследяващ номер на товарителница, с който можете да ни изпратите стоката или да Ви насочим към оторизиран сервиз за поправка.

 

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА КЪМ САЙТА.

След като сме получили стоката за поправка и е внимателно прегледана от екипът на Smollpi.com и се установи, че всичко е спазено като условия за връщане, екипът на Smollpi.com приема стоката.

След като сме приели стоката, ние ще се свържем с Вас, възможно най-скоро, за да Ви потвърдим, че всички условия са спазени при връщането на стоката и е установено, че трябва да бъде поправена или заменена с друга от същата серия.

Когато се установи дефекта на стоката за поправка, ние, екипът на Smollpi.com се задължаваме да пренасочим стоката към оторизиран сервиз за поправка за наша сметка, за което клиента ще бъде уведомен изрично с E-mail кореспонденция.

 

Екипът на Smollpi.com се задължава да уведоми клиента с E-mail кореспонденция в рамките на работния ден, когато стоката бъде поправена от оторизиран сервиз или заменена от производител или търговец с друга, от същата серия.

 

Разходи за транспорт ( куриерската такса ) за връщане на заменена стока от същата серия или поправена, се заплаща от клиента, само в случая ако не е упоменато изрично в товарителницата, че таксата е безплатна за клиента, за която услуга, клиента ще бъде уведомен предварително с E-mail.

 

След преглед и тест пред куриер, разходите за транспорта (куриерска такса ) за отказана стока, е за сметка на клиента, само в случая ако не е упоменато изрично в товарителницата, че куриерската такса за връщане на стока е безплатна за клиента.

 

Ако върнатата стока не отговаря на условията за поправка, след като е направен оглед и е дадена оценка на щетите, Smollpi.com запазва правото си да върне обратно стоката на клиента, без да я заменим с друга от същата серия и без да му възстанови цялата сума или частично да му бъде възстановена, за което изрично ще бъде уведомен клиента, като в случая си запазваме правото да върнем стоката без предупреждение! 

След като всичко е уточнено, ние екипа на Smollpi.com се заемаме с процедурата за поправка на върната стока или за замяна от същата серия или в краен случай възстановяване на цялата сума или на част от сумата след експертен оглед от екипът на Smollpi.com

 

Когато се връща стоката за поправка, трябва да не е употребявана и да е в оригиналната си опаковка, само в случаите, когато стоката няма такава. Потребителят е длъжен да спазва разпоредбите на чл. 55, ал. 1 от ЗЗП  да съхранява получените стоки и да запази тяхното качество и безопасност до връщането при търговеца. Клиента е длъжен да не наруши търговският вид на стоката, при нейното връщане към търговеца, например: ( следи от износване, драскотини, токов удар, без документи които я съпровождат, нарушена цялостна опаковка, подлагани на пране или химическа обработка дрехи, носени дрехи, гладени дрехи, липсващи елементи на стоката, аксесоари, части, скъсана, изцапана с петна, липсващи етикети и всичко останало което не отговаря на оригиналният вид на стоката, такава каквато е получил клиента ).

 

1. Уведомяваме Ви, че законното право, при връщане на стока или замяна на стока за възстановяване на сумата ще бъде върната в рамките на 30 (тридесет) дни от връщането или замяната на стоката. Екипът на Smollpi.com се задължава да възстанови разликата от оставащата сума при по-ниската стойност на новата стока ОТ СЪЩАТА СЕРИЯ, от по-високата стойност на върнатата стока на клиента за поправка, възможно най-бързо в рамките на дни от получаване на стоката от клиента в склад на производител, търговец или в склад на Smollpi.com

 

2. Възстановяване на сумата, съгласно законното право, при връщане на стока, е в рамките на 30 (тридесет) дни при плащане с EasyPay, ePay.bg, кредитна, дебитна карта или банков превод и 15 дни за получаване на сума, като пощенски паричен превод в офис на куриер. Ние, екипът на Smollpi.com се задължаваме да Ви възстановим цялата сума или част от нея на посочената от Вас сметка или в офис на куриер, за максимално кратък срок от датата на връщане на стоката.

 

За да можете да върнете стока за поправка по-лесно е желателно да влезете в акаунта си, ако сте регистриран. Ако не сте регистриран и сте гост, ще трябва да изискаме допълнителна информация, за това Ви препоръчваме, за Ваше удобство и за удобството на екипа на Smollpi.com да се регистрирате. Какво получавате когато се регистрирате, виж ТУК.

 

Вие сте регистриран, тогава влезте в акаунта си и копирайте номера на поръчката на стоката за поправяне и го въведете в полето на формуляра - ( Моите поръчки / Номер на поръчка - ID ).

Ако сте гост, Вие сте без регистрация, номера на поръчката е на документа-товарителница който сте получили, когато сте взели стоката, в този случай вижте в товарителницата кой е номера на товарителницата и го въведете в поле - ( № на товарителница ) във формуляра по-долу. Ако не сте запазили товарителницата и нямате никаква информация за стоката, ние ще изискаме допълнителна информация от Вас.

 

Препоръчваме Ви, документа-товарителница да го запазите до 14 дневният срок за връщане и ако е възможно и за по-дълъг период, за да можете да ни предоставите номера на товарителницата когато искате да поправите стока след 14 дневният период за връщане, след този период важи само гаранционният срок на стоката, ако има такъв.

 

Ще е необходимо да ни предоставите цялата информация, която се намира в полетата маркирани със * на формуляра, тези полета са задължителни, така и другите полета са препоръчителни да попълните, за по-голямо улеснение за Вас и за нас екипа на Smollpi.com

 

Уведомяваме Ви, съгласно законодателството, клиентът има право да се откаже от закупената стока без да дължи неустойка и без да посочва причина до 14 дни от датата на получаване, само да са спазени условията за връщане на стоки, като този срок важи за всички стоки закупени от Smollpi.com 

След 14 дневният срок, стоката която е за поправка, може да се замени с друга от същата серия или да се върне цялата сума на клиента, само ако е установено от оторизиран сервиз, че подлежи на замяна или връщане на сума, само ако има гаранционен период, удостоверена с гаранционен документ и Вие го притежавате. В какъв вид трябва да се върне стоката за връщане, виж ТУК.

 


 

 

Формуляр рекламация опаковка за подарък

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ПОПЪЛНИТЕ ФОРМУЛЯРА!


 

   Проверка на пратка не се извършва пред куриер само при случаите, когато пратката е ОПАКОВАНА ЗА ПОДАРЪК. Причината е, че може да бъде наранена или повредена при бързо и екстремно отваряне на опаковката. Mолим, нашите клиенти, когато е поръчан подарък, да бъде отворен внимателно в домашни условия или удобно за него място, с ножица или макетно ножче, на упоменатото мястото където се намира ЖЪЛТАТА лепенка - "РАЗОПАКОВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО ОПАКОВКАТА ТУК!!!"

Екипът на Smollpi.com гарантира, че стоката за подарък и опаковачната хартия ще бъдат тези, които клиента е поръчал!

 

Отказ от опакована стока за подарък, не може да бъде извършен в момента на получване от куриер. Отказа може да е възможен след отваряне в домашни условия или удобно за клиента място. В този случай, може да се върне само стоката която е опакована за подарък, спазвайки уловията за връщане до 14 дневен срок от получаването или след този срок с гаранционна карта при доказана нередност при наличие на условията за състоянието при които се връщат стоки, до 14 дневният срок и след този срок..

 

Екипът на Smollpi.com си запазва правото, да не изисква връщането на стока за повторно опаковане за подарък, само в случаите, когато се установи и докаже първоначалната поръчка, че едно към едно съвпада с доставената стока, която е опакована за подарък.

 

Преди да върнете стоката за повторно опаковане за подарък, уведомете ни чрез формуляр - Рекламация за подарък. След като сме получили рекламацията и се установи, че допуснатата грешка в опаковката за подарък е на екипа на Smollpi.com. Екипа на Smollpi.com се задължава да поеме куриерската такса за връщане и обратно доставяне на стока с нова опаковка за подарък. Само в тези случаи, тази услуга се ползва от клиента еднократно, след това, клиентът заплаща поръчките по стандартните тарифи в условията заложени за такси доставка и връщане на стоки опаковани за подарък.

 

 

Върни До Горе