Език
BG
Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
  • RON
  • TRY

Проверка на пратка

 

 

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!        


 

Преглед и тестване на пратка се извършва преди плащане. Тези условия са валидна до адрес на клиент и до офис на куриер.

 

-   Преглед на пратка се извършва преди да се плати.

-   Преглед на пратка не се извършва пред куриер само при случаите, когато пратката е ОПАКОВАНА ЗА ПОДАРЪК! Виж по-долу.

-   Тест на пратка се извършва, ако изрично е упоменато в товарителница или е информиран куриера, че може продукта да се тества преди да се плати.

 

Плащане с право на проверка, се извършва след като разопаковаш опаковката пред куриер и се увериш, че стоката е тази която си поръчал от www.Smollpi.com в перфектно състояние. Ако се уверите, че това не е стоката която сте поръчали или забележите някаква нередност по нея, като: драскотини, счупено, замърсено, или други нередности, Вие можете да откажете стоката. Уведомяваме Ви, че след преглед и тест при куриер, разходите за транспорта (куриерска такса ) за отказана стока, е за сметка на клиента, само в случая ако не е упоменато изрично в товарителницата, че куриерската такса за връщане на стока на момента пред куриер е безплатна за клиента.

В случай с наложен платеж, когато плащате след проверка пред куриер, Вие не заплащате поръчката си когато я откажете.

 

Възстановяване на сумата, съгласно законното право, при връщане на стока, е в рамките на 30 (тридесет) дни при плащане с EasyPay, ePay.bg, кредитна, дебитна карта или банков превод и 15 дни за получаване на сума, като пощенски паричен превод в офис на куриер. Ние, екипа на Smollpi.com се задължаваме да Ви възстановим цялата сума или част от нея на посочената от Вас сметка, за максимално кратък срок от датата на връщане на стоката.

 

( В случай, когато е използван платежен метод с превод към Smollpi.com ), право на клиента е, когато откаже стока, ако пожелае да не му се възстанови сумата, а да изисква замяна или покупка на друга стока, като можете да избере по-голяма или по-малка сума от която вече е превел на Smollpi.com. Начина по който можете да извършите тези услуги е като се свържете с нас чрез формулярите в: Рекламации и жалби. Ние, екипът на Smollpi.com се задължаваме да Ви удовлетворим максимално лесно, бързо и точно във Вашият избор.

 

УДОБСТВО.

Клиентът, ако желае, може по негов избор да превърне цялата сума или част от сумата в точки, които точки му се запазват в профила и може да се възползва по всяко време да добави към друга сума при покупки на стоки или да закупи други стоки с тези точки, по този начин клиента и екипа на Smollpi.com се улесняват в процедурите, връщане на пари и даване на пари в настояще и бъдеще време.

Молим клиента да ни уведоми за смяна на сума в точки в E-mail коренспонденция, като въведе в E-mail: ( КОД:/SKU: на стоката ), ( Моите поръчки / Номер на поръчка - ID: ) и заяви за смяната.

Само регистрирани клиенти могат да ползват точковата система.

 

   Преглед на пратка не се извършва пред куриер само при случаите, когато пратката е ОПАКОВАНА ЗА ПОДАРЪК. Причината е, че може да бъде наранена или повредена при бързо и екстремно отваряне на опаковката. Mолим, нашите клиенти, когато е поръчан подарък, да бъде отворен внимателно в домашни условия или на удобно място за разопаковане, с ножица или макетно ножче, на упоменатото мястото където се намира ЖЪЛТАТА лепенка - "РАЗОПАКОВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО ОПАКОВКАТА ТУК!!!"

Екипът на Smollpi.com гарантира, че стоката за подарък и опаковачната хартия ще бъдат тези, които клиента е поръчал!

 

За повече информация, относно ОПАКОВАНИ СТОКИ ЗА ПОДАРЪЦИ, може да прочетете ТУК.


 

Върни До Горе