Език
BG
Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
  • RON
  • TRY

Как се плаща

 

ТУК МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ И ДА ВИДИТЕ НА СКИЦА, КАК СЕ ПЛАЩА.         


 

1. ( Наложен платеж   ). Плащането в брой се извършва при доставка на място в офис на куриер или на адрес посочен от клиента.

Максимална сума: 1000 лв. / BGN /

 

-   Преглед на пратка се извършва преди да се плати.

-   Преглед на пратка не се извършва пред куриер само при случаите, когато пратката е ОПАКОВАНА ЗА ПОДАРЪК!

-   Тест на пратка се извършва, ако изрично е упоменато в товарителница или е информиран куриера, че може продукта да се тества преди да се плати.

 

     2. ( Банков превод ). Банков превод се извършва на посочената сметка от Smollpi.com, към банка , след като сте направили поръчката онлайн и сте избрали опция, ( Метод на плащане - Банков превод ).

След като всичко е уточнено, клиента ще бъде уведомен и ще може да си получи стоката, без да плаща на куриер, на посоченият от него адрес или от офис на куриер.
 

 

 

     3. ( Чрез разплащателна система  ). Плащането чрез системата ePay.bg се извършва, когато сте регистрирани и имате микросметка в системата, също и добавени кредитни или дебитни карти издадени от Български и международни банки, които карти могат да се начислят към микросметката в ePay.bg.

 

При избиране на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на еPay.bg, от която клиентът ще види информация за търговеца, от кого е заявката, ( номер на фактура / ID поръчка ), описание: поръчка от Smollpi.com и сума.

 

Потвърждаване на поръчката става по следният начин:


 

Вие имате активна услуга „ Временен SMS код за плащане“. На регистрираният Ви GSM номер беше изпратен SMS с Вашия код, валиден до 1:50 ч. от потвърждаване на поръчката. Въведете получения код, за да потвърдите операцията. В случай, че сте пренесели GSM номера си към мобилната мрежа на друг оператор и не получите SMS, моля свържете се с ePay.bg оператор на телефона: (02) 921 08 80; Vivacom - 1715, 142 421.  

 


Задължително е да следвате всички инструкции за обратна връзка със Smollpi.com за да потвърдите поръчката.

 

Системата позволява да изберете как да платите, чрез:

–  Микросметка.

–  Карта подразбиране.

–  Друга карта.

Срок на валидност на заявката за плащане: 1:50 ч.

 

ePay.bg системата позволява по избор на клиента, да извърши плащане чрез банкомат.

 

След като е изпълнена поръчката и е получен превода, екипа на Smollpi.com уведомява клиента за извършеният превод и изпраща стоката на посоченият от клиента адрес или до офис на куриер, без да дължи нищо на куриер.

За повече информация в еРay.bg можете да получите от www.ePay.bg  

 

     4. ( Платежен метод  ). Плащането се извършва, след като сте направили поръчка онлайн и сте видяли в страница ( Поръчка ) - ( Финален ) - ( EasyPay.bg бележка за плащане - 10-цифрен код ), с който да отидете на каса на EasyPay и да извършите плащане към Smollpi.com. След като всичко е уточнено и е получен превода, клиента ще бъде уведомен и ще може да си получи стоката, без да плаща на куриер, на посоченият от него адрес или от офис на куриер.

Срок на валидност на заявката за плащане: 4 часа

 

След като всичко е уточнено и е получен превода, клиента ще бъде уведомен и ще може да си получи стоката, без да плаща на куриер, на посоченият от него адрес или от офис на куриер.

   

     5. ( Чрез системата   ). Плащането чрез тази система се извършва, когато сте регистриран и сте въвели кредитни и депитни карти издадени от чужди банки. 

За момента, този начин на плащане към сайта е невалиден. 

 

     6. ( Плащане чрез кредитни и дебитни карти    през системата на  ). Плащането се извършва чрез Борика виртуален пос терминал към УниКредит Булбанк. Като в случаят клиентите, ще бъдат прехвърлени към страницата на Борика за да извършат плащането.

След като е изпълнена поръчката и е получен преводът, екипът на Smollpi.com уведомява клиента за извършеният превод и изпраща стоката на посоченият от клиента адрес или до офис на куриер, без да дължи нищо на куриер.

За момента, този начин на плащане към сайта е невалиден. 

 


 

Върни До Горе